Copy
Taller: contacontes per treballar l'anglès a l'educació infantil "Let's talk about storytelling"
View this email in your browser

Taller: contacontes per treballar l'anglès a l'educació infantil "Let's talk about storytelling"

El curs 2014-2015, l'escola Cal·lípolis de La Pineda i la URV van engegar un projecte de recerca/innovació per ensenyar l'anglès de forma més activa a l'educació infantil.
Aquest projecte va ser emparat per la convocatòria d'Ajuts Pont per a Projectes Educatius oferta pel Consell Social i l'Institut de Ciències de l'Educació de la URV.
Aquest projecte es va denominar "Once upon a time... (Story-based English teaching in pre-primary)" i el seu objectiu era comprovar si es podia ensenyar anglès d'una forma activa, motivadora i efectiva a través de contes (storytelling) i activitats relacionades amb aquests.
Aquest curs 2015-2016, aquest projecte s'ha renovat i ha donat la benvinguda a 3 escoles més de Catalunya: l'escola l'Arrabassada de Tarragona, l'escola Centcelles de Constantí i l'escola de Ponts de Ponts (Lleida).
Tots aquests centres es coordinen amb professorat de la menció d'anglès dels graus d'educació de la URV per escollir els contes més adients, per dissenyar les activitats i les propostes didàctiques i per avaluar l'aplicació del projecte.
El 20 de gener, de les 18.00 a les 20.00 farem un taller gratuït i obert a tothom on explicarem aquest projecte amb més detall. Aquest serà totalment en anglès i no hi haurà servei de traducció. El lloc dependrà de la quantitat de gent apuntada. Us ho farem arribar uns dies abans per email.
Per a aquest acte comptarem amb l'ajuda d'una mestra d'infantil i d'anglès que, a més, és contacontes professional: la Rat Cebrián.
Dividirem el taller en dues parts:

A la primera part, la Rat Cebrián (Escola La Floresta i contacontes professional) ens explicarà algun conte en anglès i ens donarà la seva visió sobre els contes al món de l'educació en general i al món de l'ensenyament de l'anglès en particular.
A la segona part, l'Elena Vercher (Escola Cal·lípolis) i l'Edward Lockhart (URV), faran una petita exposició sobre el projecte. També mostraran els contes que van seleccionar pel curs 2014/2015 i un recull d'algunes activitats que s'estan fent amb la canalla.
Per assistir a aquest taller, que és totalment gratuït, s'ha de fer una preinscripció prèvia. És important omplir correctament les dades i sobretot l'e-mail, ja que si no, no us podrem confirmar el lloc de l'esdeveniment.
Per fer la preinscripció, si us plau, cliqueu al següent enllaç: http://goo.gl/forms/O1zTFFREmB
Si teniu qualsevol dubte, podeu enviar-nos un e-mail a edwardalvar.lockhart@urv.cat.
Esperem que aquesta proposta sigui benvinguda i que hàgim de buscar una sala molt i molt gran per acollir-vos a tots.

Fins aviat!
Copyright © 2016 Universitat Rovira i Virgili, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp