Copy
Inspirativne priče koje će ti ulepšati vikend.
View this email in your browser

Zdravo!


Imaš čast da na tvoj mejl stigne pilot Ne propusti... newsletter i već na prvi pogled je jasno da je u pitanju kolaž zanimljivog sadržaja koji sam proteklih dana pronašla na internetu i koji i tebi preporučujem da pogledaš. Praznična je atmosfera, te nema mesta teškim temama. Mada ih u ovom biltenu generalno neće biti, jer ionako nas "napadaju" sa svih strana. Zamislila sam da ovo bude mejl kome ćeš se obradovati svakog vikenda i koji ćeš čitati relaksirano i sa uživanjem, ali ipak saznati nešto novo i dobiti inspiraciju za neformalne razgovore sa prijateljima i poznanicima. Kriterijum kojim sam se vodila je i da to budu teme o koje nisu opšte zastupljene.

Na kraju newslettera čeka te i afirmacija koju piše (i nastaviće to da radi) Tijana Turudić psihoterapeut savetnik, trener asertivnosti i emocionalne pismenosti.

Moram da priznam da sam imala malu tremu dok sam sastavljala ovaj nulti bilten i s nestrpljenjem isčekujem reakcije. Značilo bi mi da sa mnom podeliš svoje prve utiske (mejl: newsletter@alex5rovski.com), a osim toga klik na reply je najjednostavniji način da se obezbediš da naredni newsletter ne završi u spamu.

Da ne dužim... Prepuštam te inspirativnim pričama koje sam za tebe odabrala ove sedmice i želim ti srećne praznike.
Lep pozdrav,
Aleksandra 
FOTO NEDELJE: Fotograf Majkl Dejvis ovekovečio je ovaj prizor u mestu Pangnirtung na Arktiku. Njegov prijatelj i stanovnik ovog područja Markus Sivola, bacio je vreo čaj u vazduh, što je na tričavih -40 stepeni Celzijusovih, koliko je u tom trenutku bilo, proizvelo da se čaj momentalno zaledi.
Čovek koji je odrastao u bedi, a u 24. godini zaradio prvi milion predočio je 10 najvećih razlika između bogataša i siromaha. Jednostavna priča iz koje možeš mnogo da naučiš i primeniš na sopstveni život. 

Živopisniju priču o Berlinu na našem jeziku teško da ćeš naći. Toliko toga je o ovom gradu rečeno, ali uvek možeš da ga doživiš na drugačiji način. Detaljnije.

Emođiji su toliko ušli u naš svakodnevni život da je Oksfordski rečnik piktogram proglasio za "reč" 2015. godine. Ono što je ipak simptomatično je da među smajlijima nema žena koje rade, već su mahom ukrasi i u pozama su ulepšavanja.
Bilo je pitanje trenutka kada će se dosetiti da i Deda Mraz može da bude hipster, jer prvi preduslov ispunjava - ima bradu. Sa sve tetovažama, kariranom košuljom i naočarima pojavio se u jednom tržnom centru i staro i mlado je pohrlilo da se fotografiše sa njim.
Ovo su najšašavije fotke životinja koje sam skoro videla. Fotografi širom sveta ovekovečili su ta divlja i divna stvorenja, istovremeno misleći na očuvanje prirode. Pogledaj sve fotografije.
Pogledaj prazničnu webizodu serijala Izazovi radost u kojoj sam pričala o darivanju, može da ti bude dobra inspiracija za poklone u poslednji čas. I bez brige - nema novogodišnje euforije, samo praktični saveti.
Copyright © 2015 alex5rovski, All rights reserved.

Sadržaj s ljubavlju odabrala alex5rovski
i nema nameru nikoga da uvredi na bilo koji način.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp