Copy
CLUB VAN 2OO | NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2017
View this email in your browser
DE MAN OF THE MATCH COMPETITIE
Iedere thuiswedstrijd kunnen de Club van 200 leden gratis meedoen aan “The man of the match” loterij. Dit is een unieke loterij, want ook al is de uitslag en man of the match niet goed voorspeld, dan kun je alsnog met een prijs naar huis gaan. Dit fenomeen is nog maar zelden vertoont op de nederlandse velden. 
  • Alle aanwezigen in de Club van 200 mogen meedoen.
  • De invulformulieren dienen te worden ingevuld met de “verwachte” einduitslag , alsmede de “Man of the Match”.
  • Tot en met de rust mogen de formulieren worden ingeleverd in een “voetbal” schaal op de bar.
  • Na elke wedstrijd wordt er onder alle deelnemers een gesigneerde bal verloot, ongeacht of u de uitslag/Man of the Match juist hebt voorspeld. Als de winnaar niet aanwezig is wordt het volgende formulier uit de bak gehaald etc. Dus er is altijd een gelukkige winnaar aanwezig.
  • Alle ingevulde formulieren worden verwerkt en de behaalde punten worden bijgehouden in een klassement.
Aan het einde van het jaar wint degene met de meeste punten een leuke prijs. Dus hoe vaker u aanwezig bent, hoe meer kans! Alleen leden van de Club van 200 kunnen voor deze prijs in aanmerking komen.
 
Tussenstand per 16 februari:
1e plaats met 40 punten                Anja Zwarthoed
1e plaats met 40 punten                Cor Tuijp (Pet)
1e plaats met 40 punten                Joop Appels
1e plaats met 40 punten                Theo Tol
1e plaats met 40 punten                Jan Plat (Duks)

10 MAART 2017: DINEREN IN DE KONINGSHOEK
Speciaal voor de Club van 200 leden hebben we een mooie prijsafspraak weten vast te leggen. Voor
€ 40,00 kunnen de leden vorstelijk dineren in de Koningshoek met prachtig uitzicht op het speelveld.
 
Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Helmond Sport wordt u eerst verwelkomt met een feestelijk glas heerlijke Prosecco en krijgt u de eerste rondje gratis van de FC. Daarna wordt u verwend door een culinair viergangendiner.

Er zijn voor 10 maart nog enkele plaatsen beschikbaar, dus gaarne tijdig te reserveren via esther.binken@fcvolendam.org of Sjaak Bootsman.

19 MAART 2017: LADIES DAY
Voor de 2e keer dit seizoen worden de dames weer uitgenodigd door het Club van 200 bestuur. Op deze zondagwedstrijd tegen Cambuur zijn alle vrouwen en vriendinnen van de Club van 200 leden van harte welkom voor, tijdens en na de wedstrijd. De Club van 200 zal zorgdragen voor gezellige live muziek, een lekker hapje tussendoor en 6 gratis consumpties. Tevens mag iedere lady na afloop van de wedstrijd met “the man of the match” desgewenst op de foto. Wie wil hier nou niet bij zijn…?
 
Vooraf aanmelden met vermelding van naam lady en e-mail adres is noodzakelijk via esther.binken@fcvolendam.org of Sjaak Bootsman.
19 MAART 2017: CLUB VAN 200 EUROLOTERIJ
Het Club van 200 bestuur is alweer druk bezig om de prijzenpot voor de volgende loterij samen te stellen. 19 maart a.s. zal deze loterij weer gaan plaatsvinden. Het is dus mogelijk om met 1 eurootje weer kans te maken op spectaculaire prijzen, waaronder: een fiets, een weekendje weg, heerlijke palingfilet en diverse bonnen van plaatselijke ondernemers.
 
Deze loten zullen na de wedstrijd door de “Man of the match” getrokken worden en zullen tot en met de volgende thuiswedstrijd zichtbaar en beschikbaar blijven.
19 MAART 2017: LIVE OPTREDEN JOHN KEIJER
Wederom hebben we een ras artiest weten te strikken. John Keijer zal zorgdragen voor een gevarieerde en gezellige middag. En als John het gaspedaal intrapt, moeten de stoelriemen vast anders sta je plots op je eigen stoel. Zijn brede repertoire bestaat zowel uit nederlandse als engelstalige meezingers die garant staan voor een leuke middag. Het is aan te bevelen om na de wedstrijd in de agenda af te blokken, want het kan wel eens gezellig worden.
1 APRIL 2017: HET SPONSORFEEST 
Op zaterdag 1 april 2017 wordt het jaarlijkse Sponsorfeest gehouden in de Jozef te Volendam. De zaal gaat open om 18:30 uur en de aanvang is om 19.00 uur. Het belooft wederom een unieke avond te worden met het optreden van maar liefst 2 top bands! Namelijk De Gringo’s en de B-Six Band zullen al hun muzikale talenten aanspreken om er een gezellig spektakel van te maken. Ook culinair zult u verrast worden met heerlijke happen.
 
Evenals voorgaande jaren vragen wij een kleine bijdrage voor het feest in de vorm van € 15,- p.p. Voor dit bedrag krijgt u één lot die bij binnenkomst uitgedeeld wordt en uiteraard toegang tot het feest met daarbij hapjes, drankjes en gezelligheid in overvloed.
 
Uiteraard is er weer een grote loterij waarbij unieke prijzen te winnen zijn.
De loten voor de loterij  kosten €10,- per stuk. Wilt u van tevoren toegangskaarten en loten via een factuur bestellen? Stuur dan een e-mail naar Esther Binken via esther.binken@fcvolendam.org. Vermeld duidelijk uw bedrijfsnaam, factuuradres en het aantal toegangskaarten en loten.
 
Opgeven voor het feest kan door de €15,- per persoon zo snel mogelijk:
-        over te maken op IBAN nr. NL 72 ABNA 0235484709 t.n.v. FC Volendam o.v.v. Sponsorfeest, en uw naam, lidnummer, adres, postcode en woonplaats. Uw toegangskaarten worden dan opgestuurd.
 
-        contant / PIN te betalen bij de administratie van FC Volendam (kantoortijden geopend). Neem deze brief ook mee! U krijgt dan direct uw toegangskaarten.
 
Aanmelden kan tot maandag 27 maart, wees er dus snel bij want vol = vol.
 
Grote groepen (vanaf 8 personen) kunnen een tafel reserveren bij de Jozef via Johan Bond. Stuur dan een mail naar:  johanbond@jozefvolendam.nl. De aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.
 
Wij hopen uiteraard op een massale belangstelling voor het feest en kijken uit naar uw komst!
14 APRIL 2017: BEDRIJFSBEZOEK HANSEL SALADES
Op goede vrijdag vooraf de wedstrijd tegen de Graafschap kunnen Club van 200 leden een bedrijfsbezoek brengen aan Hansel Salades te Zaandam. Op 1 April 1976 begon Hans Oberegger in een kleine slagerij in de Amsterdamse Jordaan met het maken van salades zoals hij dit tijdens zijn Oostenrijkse koksopleiding geleerd had.

De salades vonden snel hun weg naar de voor de stad zo bekende viskramen en steeds meer ambachtelijke winkeliers raakten overtuigd van de kwaliteit. Vanwege ruimtegebrek moest er al snel verhuisd worden naar Zaandam waar zij nog steeds aan het Noordzeekanaal hun salades en sauzen maken.
Wij hebben Hansel, als bijna 20 jaar zeer gewaardeerde sponsor van FC Volendam, bereidt gevonden om een kijkje te mogen nemen in zijn zeer veelzijdige en hyper moderne keuken.  Dit bedrijf voldoet al sinds jaar en dag aan de allerhoogste kwaliteitseisen en het is zeker de moeite waard om dit met eigen ogen te zien. Om 14.00 uur zal het vertrek zijn vanaf het stadion waarvoor de Club van 200 een bus zal organiseren. Na aankomst volgt er een rondleiding met aansluitend een hapje en een drankje in de famous Hansel Bar met uitzicht op het Noordzeekanaal. We zullen ruim op tijd terug zijn voor de wedstrijd alwaar een koud en warm buffet voor de genodigde klaar zal staan.
 
Vooraf aanmelden is noodzakelijk via esther.binken@fcvolendam.org of Sjaak Bootsman.
28 APRIL 2017: INTRODUCEDAG
Bij deze laatste competitie wedstrijd (voor de play offs) mogen alle Club van 200 leden een introduce uitnodigen. Hierbij is wederom het streven… hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Na aanmelding zullen wij zorgdragen voor een gratis tribuneplaats en gratis toegang tot de Club van 200.
 
Vooraf aanmelden met naam en e-mail adres van de introduce is noodzakelijk via esther.binken@fcvolendam.org of Sjaak Bootsman.
Copyright © 2017 FC Volendam, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list