Copy
Overname Hamabest BV
View this email in your browser
Aankondiging overname Hamabest Asbest & Hamabest Laboratorium
Als gewaardeerde relatie van Solidé Projectadvies BV, Détect Milieu Services BV, Hamabest Asbest BV en/of Hamabest Laboratorium BV, willen wij u graag persoonlijk op de hoogte stellen van belangrijke veranderingen aangaande onze bedrijven.
Per november 2015 zijn Hamabest Asbest BV en Hamabest Laboratorium BV onderdeel geworden van de D.E.G. holding BV, waar ook Solidé Projectadvies BV en Détect Milieu Services BV deel van uitmaken. De bedrijven blijven de vertrouwde gespecialiseerde diensten aanbieden en zullen door de overname beter in staat zijn in te spelen op de veranderende markt. Door onze krachten te bundelen zijn wij van mening dat wij onze klanten nog beter kunnen bedienen.
Voor de relaties van Hamabest betekend dit dat per direct gebruik kan worden gemaakt van koeriersdiensten, verregaande automatisering (geschikt om te koppelen met opdrachtgevers, LAVS, etc.) en dat Hamabest kan beschikken over een Scanning Elektronen Microscoop.
De voormalig DGA van Hamabest, dhr. Marcel Ros, blijft betrokken bij Hamabest asbest in de functie van directeur. Voor Hamabest Laboratorium BV wordt de contactpersoon dhr. Ton Koetse. De dagelijkse leiding van Solidé Projectadvies BV en Détect Milieu Services BV blijft ongewijzigd in handen van respectievelijk dhr. Martijn Dekker en Dhr. Eric Eisvogel.
 
Wij vertrouwen erop u voldoende te hebben geïnformeerd en danken u voor het in ons gestelde vertrouwen.
 
Heeft u vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen met uw vaste contactpersoon.
 
De beste wensen voor 2016!
 
Met vriendelijke groet,
Namens D.E.G. Holding BV
 
 
Eric Eisvogel en Martijn Dekker
Copyright © 2015 Solidé Projectadvies b.v., All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp